Activiteit
Activiteit

Start Kunstroute in Moerwijk 2021

donderdag 29 april 2021 , 14:30 - 16:00 uur

Vanaf 29 april is Kunstmuseum Den Haag overal te zien in de Haagse wijk Moerwijk. Op een aantal locaties verspreid door de wijk is er een routeboekje op te halen die je langs grote afbeeldingen van bijzondere kunstwerken leidt. Sta bijvoorbeeld oog in oog met de Victory Boogie Woogie in het kersverse buurthuis of verwonder je over de prachtige kleuren van Leo Gestels schilderij Herfst. Maak tijdens de route verschillende leuke opdrachten en waan je voor een moment in het atelier van Louise Bourgeois, Claude Monet of Piet Mondriaan. 

Het gratis routeboekje is vanaf 29 april op te halen bij het nieuwe buurthuis HWP10 (Heeswijkplein 10), Mooi Welzijn (Aagje Dekenlaan 51) of Made in Moerwijk (Westhovenplein 46). Hier liggen bovendien posters van verschillende kunstwerken, zodat niet alleen winkels en instellingen, maar ook bewoners van Moerwijk hun ramen kunnen versieren met de pronkstukken van het museum. Op deze manier wordt iedereen onderdeel van de Kunstroute Moerwijk.

Het Kunstmuseum is zo in tijden van corona toch dichtbij: of dit nu thuis of om de hoek is. Uiteraard verwelkomen we iedereen zoals vanouds met open armen in ons museum zodra de deuren weer open zijn. Maar tot die tijd brengen we het Kunstmuseum naar Moerwijk. Loop je met ons mee?
         

Kosten
Gratis
Illustration