Activiteit

Burendag BuurThuis Heeswijkplein 10

zaterdag 25 september 2021 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Burendag in Moerwijk 2021
Kom zaterdag 25 September 2021 Burendag in het buurthuis op Heeswijkplein 10 vieren. 

En denk meteen ook even mee over hoe we het buurthuis HWP10 nog meer eigen maken.
Zo willen we in ieder geval aan de achterkant van het buurthuis dmv een kleine operatie steenbreek een buurttuintje aanleggen.
Een groene en zonnige plek waar de buren elkaar kunnen ontmoeten én ook een betere regenwater opvang realiseren.

En heb je zin in nog meer gezelligheid? Dat kan! Praktisch voor de deur Vieren we de zaterdag met een springkussen, een mocktailbar, de kleine chefs die je de lekkerste gerechten laten proeven, duo fietsen, een dj en in de voetbalkooi een toernooi. 

Over Burendag
Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. In 2021 vieren we Burendag op 25 september.

Check https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 voor actuele informatie over wat wél en niet kan bij activiteiten. De richtlijnen van het RIVM zijn altijd leidend.

Waarom Burendag in Moerwijk?
Op Burendag willen wij zoveel mogelijk Moerwijk-ers met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Voor alle buren en buurtgenoten is het feest!
Deel dit: