Activiteit

Moerwijk Cleanup

zaterdag 2 april 2022 , 14:30 - 17:00 uur
Illustration

Opgeven kan via https://forms.gle/KamNN6w3yVoTNRrc9


Zaterdag 2 april is het alweer zo ver. Het Volt Den Haag Community & Grassroots team organiseert de Moerwijk Cleanup Day en dit keer hebben wij als verzamelplek het mooiste project van Den Haag uitgekozen.


De DaMoer in Moerwijk, waar alles met liefde gebeurt.


DaMoer is een oude pannenkoekenboerderij naast Station Moerwijk. Eerst bewoond door krakers en compleet vernield en nu het glansproject van de Moerwijk Coöperatie. Een sociaal wijkrestaurant in wording in combinatie met een eetbare tuin en een voedselbos geëxploiteerd door Moerwijk-ers met al dan niet een afstand tot de arbeidsmarkt.


Elke eerste zaterdag van de maand zijn daar de DaMoer dagen. Een buitengewone gelegenheid om dit prachtige project van dichtbij te bekijken voor we met de cleanup starten.
We verzamelen om 1430 uur bij DaMoer (Assumburgweg 2). Daar kunnen we gezamenlijk een kopje koffie en thee drinken en met elkaar in gesprek gaan. Daar delen we grijpers, bezems en vuilniszakken uit. Wil je zelf handschoenen of opruimspullen meenemen is dat ook heel fijn. Er is alle gelegenheid om elkaar daar te ontmoeten, op te ruimen en vooral ook plezier te hebben en wie weet raak je zo geïnspireerd dat je bij de volgende DaMoerdagen vooraan staat.


Helpende handjes zijn bij hen zeer welkom!


Last minute vrienden/vriendinnen/familie/aanhang zijn ook van harte welkom. Neem vooral ook je kinderen mee, de generatie van de toekomst!
We duimen voor goed weer en hopelijk zien we je daar.


Wil je meer weten over het project DaMoer?


Kijk dan: https://www.damoer.nl/

Meld je aan

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Iedereen die een schonere leefomgeving wil

Meld je aan
Deel dit: