Activiteit

DaMoer open & klusdag

Maandelijks: elke Eerste Zaterdag , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

De 1e zaterdag van de maand kan dan maar 1 ding betekenen: de DaMoer Dag!

Op deze zaterdagen zijn buurtbewoners en geïnteresseerden welkom om van 12.00 – 15.00 uur langs te komen voor een kopje koffie, een praatje of om te klussen. 

Wil je helpen ons van DaMoer de mooiste stek van Moerwijk te maken?
Je bent van harte welkom!

Over DaMoer
DaMoer is de droom van Neo de Bono om met de Moerwijk Coöperatie om naar het voorbeeld van ‘Greens in the park’ en ‘Pluk Den Haag‘ in de oude pannenkoekenboerderij naast Station Moerwijk een sociaal wijkrestaurant te realiseren. Omdat achter de boerderij nog een gigantisch terrein ligt willen we dit combineren met een eetbare (zorg)tuin en een voedselbos. Alles geëxploiteerd door Moerwijk-ers met al dan niet een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een unieke plek in het levendige Moerwijk zonder haast waar alles met liefde gebeurt en het draait om natuurproducten die ook op de menukaart terug te vinden zullen zijn. DaMoer dus.

Biologisch BuurtResto
Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het sociale wijkrestaurant van DaMoer straks heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders.

Kom ook!
Voor dat het zover is moet er aan, in en rond DaMoer best nog wat gebeuren. Zoals bijvoorbeeld de heggen snoeien, terras opnieuw bestraten, lampen ophangen, banken in elkaar schroeven, schilderen, de caravan in een koffiebar omtoveren.

Wil je helpen ons van DaMoer de mooiste stek van Moerwijk te maken?
Je bent van harte welkom!

Meld je aan

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Buren, buurtgenoten en betrokkenen

Gestart op za 7 mei 2022. Eindigt za 3 december 2022


Maximum aantal deelnemers: 100

Meld je aan
Deel dit: