Activiteit

DaMoer Open & Klus Dag

Maandelijks: elke Eerste Zaterdag , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

Elke 1e zaterdag van de maand van 12.00 - 15.00 zijn buurtbewoners en geïnteresseerden welkom om langs te komen voor een kopje koffie, een praatje of kunnen helpen met klussen aan het Pop-Up restaurant in wording. 

Meer info over DaMoer en de DaMoer Dag?
Neem dan even hier en hier een kijkje


DaMoer? DaMoer?
De Moerwijk Coöperatie is met veel liefde druk bezig om in de oude pannenkoekenboerderij waar later Soeboer Garden gevestigd was, iets moois voor de buurt te realiseren: DaMoer

DaMoer: Een sociaal wijkrestaurant in Moerwijk, gevoed door een eigen eetbare tuin en een voedselbos, en geëxploiteerd door mensen uit de wijk. Het is de droom van Neo de Bono van de Moerwijk Coöperatie. En die droom wordt langzaam werkelijkheid in de oude pannenkoekenboerderij naast station Moerwijk. ,,Dit moet een plek worden waar alles met liefde gebeurt en zonder haast.”

DaMoer gaat deze plek heten. Waar biologisch en gezond eten op de kaart staat, waar mensen, al dan niet met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen werken en leren. Waar eenzaamheid wordt bestreden en waar een groene en prikkelvrije omgeving geboden kan worden. Dit alles naar het voorbeeld en met medewerking van de oprichter van Greens in the Park 

Doe mee en help ons open te gaan door als vrijwilliger met ons aan de slag te gaan. 

DaMoer is een initiatief van Neo de Bono en de Moerwijk Cooperatie

Over de Moerwijk Coöperatie
De Moerwijk Coöperatie is een volledige van, voor en door bewoners organisatie.

Iedereen die in  Moerwijk woont is hier aspirant-lid van. Actief lid worden is  heel simpel; vul dit formulier in te vullen.

Word actief lid!
Door van de Moerwijk Coöperatie lid te worden, laat je zien dat je je wijk en het werk van ons allemaal belangrijk vindt. Hierdoor zien de gemeente en andere instanties die ons geld en/of opdrachten (kunnen) geven dat er bij bewoners draagvlak is voor de Moerwijk Coöperatie. Een coöperatieve bewoners organisatie met 100 leden maakt al indruk, maar met meer dan 300 leden kan niemand om je heen!
Lid worden>>

Meld je aan

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Iedereen die mee wil bouwen aan dit bijzondere buurtinitiatief aan de rand van Moerwijk is van harte welkom.

Gestart op za 4 juni 2022. Eindigt za 3 december 2022


Maximum aantal deelnemers: 100

Meld je aan
Deel dit: