Activiteit

Zuiderpark Vakantiepark

di 12 jul 2022 - do 18 aug 2022 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden. Ga samen een rondje in de Relaxerette een waar reuzenrad van chille hangmatten. Leer schilderen van Akin, sport met Dennis, leer TikTokken met Amel, voetbal freestyle of doe wekelijks mee met de muziekworkshops. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Op de dinsdagen sluiten we af met een knotsgekke kinderdisco, op woensdagen lunchen we uitgebreid samen en elke donderdag eindigen we met live muziek!

Kinderen & ouders/verzorgers,

We zien jullie heel graag tegemoet op ons Zuiderpark Vakantiepark!

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Kosten zijn er alleen voor de speciale voorstellingen, zie website! Vakantiepashouders en ooievaarspashouders hebben gratis entree of korting.
omschrijving doelgroep Zuiderpark Vakantiepark is met name gericht op kinderen met ouders/verzorgers van alle leeftijden. Het programma is gericht op kinderen van meerdere leeftijden: check van tevoren even de website om te zien wat er die dag gebeurt.

Gestart op di 12 juli 2022. Eindigt do 18 augustus 2022
Deel dit: