Activiteit

Peuter en dreumesochtend (1,5+)

woensdag 3 augustus 2022 , 10:00 - 11:45 uur
Illustration

Een leuke sport- en spelochtend voor de aller- allerkleinsten! Iedereen van 1,5 tot 4 jaar mag meedoen.
Inclusief verrassingsoptreden van de knapste bewegers die er zijn: balletdansers
Blijf daarna hangen voor een verhaaltje in het hangmatbos of doe een tukkie onder de bomen. 

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met bewegen! Kom sporten in het Zuiderparktheater en wordt getrakteerd op sport- en bewegingsspelletjes én een pop-up optreden van de balletdansers Youri en Julia.
Het duurt 45 min. Kom en speel mee!

Ren4Sport

Ren4Sport is in 2011 opgericht door Renske Ruijters. Zij is enthousiast aan de slag gegaan met het aanbieden van een uiteenlopend aanbod op het gebied van sport en spel. Nu voor het eerst te gast in het Zuiderparktheater!

Pop-up Dance:

Pop-up Dance is in 2017 opgericht door Youri Jongenelen (1989) en Julia Zuurbier (1995). Pop-up Dance heeft al heel lang de droom om dans dichter bij de mensen te brengen. Grote balletten, die normaal alleen gedanst worden in grote theaters van 16 meter breed, toveren zij om tot mini-balletten op 16 vierkante meter. De Dansers:

Youri heeft twee dansopleidingen gevolgd in Den Haag op het Koninklijk Conservatorium en op de Hungarian Dance Academy (Boedapest), daarna heeft hij gedanst bij o.a. het Internationaal Danstheater en De Dutch Don’t Dance Division. Julia heeft haar opleiding gevolgd op De Nationale Balletacademie (Amsterdam) en heeft net zoals Youri gewerkt bij De Dutch Don’t Dance Division. Ook heeft zij samengewerkt voor grote namen zoals Armin van Buuren en Herman van Veen.

Tijden: 10.00 tot 10.45 en 11.00 tot 11.45

Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
Entree: 6 euro per ouder/kind. Ooievaarspas en Vakantiepashouders Gratis! Reserveer je Vakantiepasticket met de code VAKANTIEPAS22
Thema Sport / spel
omschrijving doelgroep Dreumesen en peuters met ouders/verzorgers
Deel dit: