Locatie

de Samenscholing

Illustration

Beatrijsstraat 12, Den Haag

Speeltuin , Horeca, Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buitenruimte , Buurt, Buurthuis, Innovatieve plek, Atelier / galerie, Vereniging / sociëteit, Buurtmoestuin, Broedplaats

De Samenscholing is een onafhankelijk alternatief sociaal-cultureel centrum in Den Haag.  Wij bieden een toegankelijk Haags platform voor alternatieve cultuur en dragen actief bij aan inclusieve sociaal-maatschappelijke verbeteringen.

De stad Den Haag heeft een zeer diverse inwoner samenstelling en het is belangrijk dat al deze bevolkingsgroepen zich thuis voelen in deze stad. De alternatieve cultuur is de afgelopen jaren in het veranderende maatschappelijk landschap minder zichtbaar geworden in Den Haag, maar net als in iedere grote stad, is er voor een deel van de inwoners een blijvende behoefte aan een toegankelijk alternatief sociaal-cultureel centrum.
De Samenscholing vervult die rol en is voor velen een belangrijke toevoeging aan het Haagse sociaal-culturele leven, die niet op andere plekken in de stad te vinden is.

Wij doen dit door op een laagdrempelige manier een platform te bieden aan een uitgebreid aantal bedrijven en initiatieven die werkzaamheden en activiteiten ontplooien op cultureel, maatschappelijk en sociaal vlak.
verhuur

Neem voor de voorwaarden even contact op met ons via desamenscholing@riseup.net

verhuurperiode
Per dagdeel
te gebruiken voor muziek als Oefenlocatie, Podium
maximaal aantal personen 150
oppervlakte binnen 1000 m2
oppervlakte buiten 2000 m2
prijs en voorwaarden
Neem voor de voorwaarden even contact op met ons via desamenscholing@riseup.net
Illustration
 
Waar is deze locatie?
Deel dit: