organisatie

HWP10 Heeswijkplein 10

Non-profit, Netwerkorganisatie, Zorginstelling, Onderwijsinstellling, Vereniging / club, Informele groep

Over Heeswijkplein 10 (HWP10)
Op Heeswijkplein nummer 10 is de Moerwijk Coöperatie samen met omwonenden een nieuwe (t)huiskamer in en vooral ván Moerwijk Oost aan het realiseren. De ontwikkeling ervan gaat iets anders dan anders. Niet een conceptontwikkelaar of de gemeente maar wij als Moerwijk bepaalt zelf wat er daar gaat gebeuren.


Want wie weet wat een buurt nu écht nodig heeft? De buurtbewoners zelf natuurlijk. En dat is het uitgangspunt van Heeswijkplein 10 als BuurtLab en het BuurtHuis in 1 op Heeswijkplein 10.Een BuurtHuis als gastvrije plek in de buurt waar je je altijd welkom mag weten.


Een BuurtLab als plek om samen dingen uit te proberen, waar de ruimte is om activiteiten te initiëren en vooral veel van elkaar te leren. 


Heeswijkplein 10 is (hopelijk snel) een broedplaats van ideeën, plannen en wensen. Een middelpunt in de wijk waar dromen werkelijkheid worden en be­wo­ners de handen ineen slaan. Waar allerlei lijntjes, zowel informeel als ook professioneel op een ongedwongen bij elkaar komen en we voor elkaar zorgen.


Heb je dromen, ideeën, wensen? Wat zie jij straks @ Heeswijkplein 10 gebeuren? Deel het via het contactformulier op de website
Je kunt hem ook zelf bellen (06-34 196 796) of mailen (neo@moerwijkcooperatie.nl)

Deel dit: