Altagracia Daantje

Bewoner, Ondernemer, Professional, Multiculturele instelling/organisatie
Wie is Altagracia?

Mijn naam is Altagracia Dantje, vrouw, 50 jaar oud, moeder van Sahied 30, aanstaande oma, aanstuur van een Media Productie Onderneming Multiculturele instelling en organisatie, talent ontwikkeling in diverse leeftijdscategorie, presentatrice, producente shortfilm series, aanstuur showbizz en entertainment waar momenteel de opzet van een televisie omroep bedrijf en content management.


Ik ben een spontane vrouw die beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen. Mijn kracht ligt in de grafische, organisatorische, programmering, management en financiële werkzaamheden en hierin zorg ik op basis van analyse en nauwkeurigheid voor een volledige opzet project management/organisatie en administratieve/financiele beheer.


Ik werk toegewijd en doeltreffend en ben een eerlijke, geduldige en stressbestendige collega. Positiviteit en verantwoordelijkheid staat daarin bij mij centraal.  Samen met elkaar en voor elkaar.

Mijn werk en hobbies

Samenwerken en samenleven met elkaar en voor elkaar


Beheer van diverse cultuur en projecten met elkaar verbinden middels educatie, beweging, mentale gezondheid, positivisme en leerzame entertainment activiteiten ter bevordering van educatie, welzijn en communicatieve vaardigheden als verbinding tussen diverse culturen hoofdzakelijk uit moerwijk maar ook uit de omgeving. 


Een sociaal-culturele identiteit met gezamelijke kenmerken als nationaliteit, verwantschap, religie, taal, fysieke kenmerken, cultuur of geschiedenis en de daaraan ontleende normen en waarden die een groep mensen en/of een aantal bevolkingsgroepen met elkaar verbindt. Samen maken wij impact in een multiculturele samenleving temidden vele sociale en geenschappelijke wensen en vooruitgangen in Moerwijk. Met de meest positieve indruk willen wij hoop van vrijheid geven. 


 

Mijn omgeving

Als Multiculturele instelling en inwoner van Moerwijk dragen wij graag bij aan de communicatie onderling. Communicatieve vaardigheid vinden wij ontzettend belangrijk en tevens bieden wij ook Taallessen aan:


Voor etnische afkomst en/of voor ieder die zich beter zou willen uiten en beter begrepen wilt worden. De taallessen worden op een informele wijze gegeven met praktijkgerichte scenario’s en situaties waardoor het boodschap duidelijk overkomt en tegelijkertijd de mentale gezondheid bevordert. De taallessen/workshops worden in diverse categorie ingedeeld en zullen binnenkort ook online gegeven worden. Iedereen kan terecht bij de Coorhert Centrum aan het Erasmusplein in Den Haag of zich bij Daantje aanmelden op 0653552224 De lessen worden gegeven op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag


Talentontwikkeling aanbod in diverse categorie:


Dans, zang, rap muziekles, musicals en workshops worden ook gegeven in diverse leeftijdscategorie. Talentenjacht en voorbereiding talentshow zullen live als TV show uitgezonden worden of vooropgenomen met zekerheid op toekomst van de deelnemer indien gewenst en talent afhankelijk met 3 keer per jaar een classificatie live evenement met eindejaars een award uitreiking. Ook op de Nationale kabel netwerk uitgezonden.


Met elkaar verbinden  middels Salsa-Bachata Danssport, welzijn, socialiseren en in beweging blijven:


De huidige maatschappij leert ons voor ons eigen veiligheid op een redelijk afstand van elkaar te ondernemen. De zogeheten anderhalve meter en daarbij, een nieuwe wereldwijde levenstijl geintroduceerd maar ook daardoor een nieuwe anti-stress inspiratie opgewekt de Salsa danssport te introduceren: In beweging blijven, aan je gezondheid en vitaliteit werken onder de percussieklanken dat de ziel heerlijk ontspant tijdens het sporten en tegelijkertijd de ritmische Salsadans aanleert en de deelnemers met een goed gevoel en vernieuwd terug naar huis keren na afloop van de sport-dans avond.


Omdat niet alle leeftijden dezelfde uihoudingsvermogen hebben, zullen wij voor 65 plussers aparte Salsa-Bachata Danssport organiseren aan de hand van aanmeldingen met het idee dit ook voor kinderen en jongeren te organiseren


Multiculturele keuken TV show:


Workshops multiculturele keuken voor volwassenen en competities studenten Chef kok ter bevordering van zelfstandigheid/initiatieven studenten met kans op werk en studie beurzen. TV keuken programma aangeboden ter uitzending en meer zekerheid op toekomst.


Huiswerkondersteuning:


Voor kinderen t/m groep 8 die moeite hebben met bijvoorbeeld de klok lezen, begrijpend lezen, rekenen, taal of een andere materie. Vaak hebben ouders voornamelijk van etnische afkomst zelf wat moeite met het ondersteunen van hun kinderen t.o.v. huiswerk. Daarbij willen wij de relatie ouder en kind ondersteunen/bevorderen d.m.v. ouders bij de lessen van het kind te betrekken opdat zij het thuis ook in de praktijk brengen. De huiswerkondersteuning zullen zowel fysiek als online gegeven worden.


Educatieve entertainment:


Er zullen kinderen in diverse leeftijdscategorie uitgenodigd worden samen met de ouders en eventuele publiek voor een TV kwizz taal, rekenen en maatschappijleer dat live uitgezonden wordt en/of vooropgenomen. Altijd in overleg met de ouders/vertegenwoordigers kind.

Mijn droom

Ik kom zel uit een achterstandswijk. Toen ik klein was, zag ik vele goede bedoelingen van volwassenen die onze wijk vooruit wilden helpen maar helaas kwam het niet verder dan een planning en af en toe iets leuks tussendoor organiseren.


Nu ben ik volwassen met eigen ideeen en inbreng, daarnaast ben ik inwoner van Moerwijk en tevens werkzaam aan een betere Moerwijk.


Dit doe ik samen met een groep personen die als team op éénzelfde golflengte zitten met éénzelfde doel: Een beter Moerwijk !


En dat begint met de bevolking.


 


 


Een beter Moerwijk !