Project

Energierijk Moerwijk

Geplaatst op 23 juni 2020, 11:34 uur

Energierijk Moerwijk is een groep enthousiaste bewoners die zich inzet voor een mooie, schone en groene buurt.

Met de ondersteuning van Duurzaam Den Haag en een netwerk van deskundigen wordt een plan gemaakt voor een aardgasvrij en groen Moerwijk-Oost. Het duurzaam maken van de buurt biedt kansen voor werkgelegenheid, wooncomfort, de samenhang in de buurt en de sfeer op straat. Daarom grijpt het buurtteam deze ontwikkelingen aan om de buurt een enorme opper te geven, zodat onze kinderen en kleinkinderen straks ook nog een fijne plek hebben om te leven.

Het buurtteam organiseren verschillende activiteiten om te laten zien wat verduurzamen voor de buurt kan betekenen, om vragen te beantwoorden en om te luisteren naar wat de buurt belangrijk vindt. Ook gaan ze acties organiseren om de buurt gezamenlijk te vergroenen met planten. 

Meedoen, meehelpen of meedenken? Heb je een mooi idee dat bijdraagt aan een duurzame buurt? Vragen over hoe je energie kunt besparen of hoe je in de winter je woning warm houdt zonder aardgas? Laat het ons weten!

Contactpersoon voor buurtteam Energierijk Moerwijk is Lennart van der Linde. Lennart kun je bellen op 06 21 45 84 75, mailen via lennart@duurzaamdenhaag.nl 

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat Een groen en gasvrij Moerwijk in 2030 dat voldoet aan de wensen en eisen van de bewoners
Illustration
 

Deel dit: