Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project

Pilot Buurttalent Moerwijk 

Geplaatst op 23 juni 2020, 12:03 uur

Moerwijk Coöperatie en Duurzaam Den Haag voeren het pilotproject Buurttalent uit. In dit bijzondere project krijgen Moerwijkers met een uitkering een training waarin ze opgeleid worden tot burenhulp of schimmelcoach om buurtgenoten te ondersteunen bij de komende energietransitie:


Cursus Burenhulp - Na het volgen van deze cursus kunnen deelnemers gericht hand-en spandiensten verrichten bij medebewoners thuis, de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte tijdens renovaties bewaken als lid van een buurtinterventieteam, of als gastvrouw/-man functioneren in rustruimtes waar mensen even aan de onrust van de verbouwing van hun huis kunnen ontsnappen.

Cursus Schimmel-Schoon - Na het volgen van deze cursus kunnen mensen uit Moerwijk zelf de oorzaak van schimmel te herkennen, die vaststellen en aanpakken. Elk van de cursussen sluit af met een certificaat.

Aan de slag!
Bewoners uit Moerwijk: meld je aan voor de cursus!
Zie je één van die cursussen helemaal zitten? Meld je dan snel aan via het contactformulier onderaan deze pagina of bel/ mail met Neo de Bono (Moerwijk Coöperatie) 06 34196796, neo@moerwijkcooperatie.nl  of Lennart van der Linde (Duurzaam Den Haag) 06 21458475, lennart@duurzaamdenhaag.nl
Bewoners uit Moerwijk: meld je huis aan voor een klusje!

Heb jij een woning in Moerwijk waar een klein klusje uitgevoerd moet worden?
We komen je met de deelnemers van de cursus graag helpen. Bel/ mail met Neo de Bono (Moerwijk Coöperatie)06 34196796,  neo@moerwijkcooperatie.nl  of Lennart van der Linde (Duurzaam Den Haag) 
06 21 45 84 75  lennart@duurzaamdenhaag.nl

(Buurt) organisaties/ initiatieven uit Moerwijk: haak aan bij de pilot!
Deze pilot is een goed moment om de samenwerking tussen vele buurtinitiatieven en organisaties te versterken. Iedere hulp is welkom! Bel/ mail met Neo de Bono (Moerwijk Coöperatie) 06 34196796, neo@moerwijkcooperatie.nl of Lennart van der Linde (Duurzaam Den Haag) 06 21 45 84 75 lennart@duurzaamdenhaag.nl

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat Dat groepjes mensen zinvol met elkaar aan de slag gaan rond écht werk, werk dat gedaan moet worden in het kader van de energietransitie.
Illustration
 
Deel dit: