Vacature/hulpvraag

Word lid van buurtteam Energierijk Moerwijk

Geplaatst op 23 juni 2020, 11:46 uur

Energierijk Moerwijk is een groep enthousiaste bewoners die zich inzet voor een mooie, schone en groene buurt.

Met de ondersteuning van Duurzaam Den Haag en een netwerk van deskundigen wordt een plan gemaakt voor een aardgasvrij en groen Moerwijk-Oost. Het duurzaam maken van de buurt biedt kansen voor werkgelegenheid, wooncomfort, de samenhang in de buurt en de sfeer op straat. Daarom grijpt het buurtteam deze ontwikkelingen aan om de buurt een enorme opper te geven, zodat onze kinderen en kleinkinderen straks ook nog een fijne plek hebben om te leven.

Het buurtteam organiseert verschillende activiteiten om te laten zien wat verduurzamen voor de buurt kan betekenen, om vragen te beantwoorden en om te luisteren naar wat de buurt belangrijk vindt. Ook gaan ze acties organiseren om de buurt gezamenlijk te vergroenen met planten. 

Voor dit buurtteam zoeken we enthousiaste buurtbewoners die meedoen de buurt groener te maken én/of die willen meedenken over hoe we met de huizen in Moerwijk van het aargas af moeten. Je hoeft geen expert te zijn, enthousiasme is genoeg.

Meld je aan!
Contactpersoon voor buurtteam Energierijk Moerwijk is Lennart van der Linde. Lennart kun je bellen op 06 21 45 84 75, mailen via lennart@duurzaamdenhaag.nl.

Duurzaam Den Haag ondersteunt Buurtteam Energierijk Moerwijk. Meer info: https://duurzaamdenhaag.nl/activiteiten/nieuwe-energie-en-groen/moerwijk-oost

 

Organisatie
Duurzaam Den Haag
contactpersoon
Anouk Dehue
Ingangsdatum
Per direct
herhalend
Iedere tweede woensdag van de maand komt het buurtteam bij elkaar.
Beloning
Iedere vergadering van het buurtteam waarbij je deelneemt, krijg je een kleine vergoeding in de vorm een Hofpas.
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon